Renderképeken a Samsung Galaxy S10+

Renderképeken a Samsung Galaxy S10+

Több szempontból is kulcsfontosságú termékcsalád lesz a Galaxy S10 a Samsungnak: az eladásoknak új lendületet kell adnia, plusz formailag is újdonság lehet a kameraluk, avagy kamerasziget az előlapon.

A Galaxy S10 Plus a 91Mobiles elképzelései szerint


A Galaxy S10 Plus a 91Mobiles elképzelései szerint [+]

A most felbukkant renderképek konkrétan két előlapi lencséről tanúskodnak, három hátlapi modul mellett, és elhangzott már korábban, hogy egy vagy több S10 modell öt kamerát kaphat. Ettől még ezt a formát nem szabad készpénznek venni.

A videón is megtekinthető küllem ugyanis nem hivatalos forrásból van, a Samsung még nem szándékozik a formát leleplezni. Ehelyett egy meg nem nevezett készülékkel másfajta jövőt demózott: megtekinthető egy videohívás, immár 5G hálózaton.

Amúgy a pletykák egy hat kamerával szerelt, 5G-s Galaxyt emlegetnek, fent alighanem még nem ez a modell tekinthető meg, csak egy tesztkészülék.


(forrás: SparrowNews) [+]

Végezetül vitatható hitelességű Galaxy S10+ fotók is befutottak, persze kicsit még korai volna azt működés közben látni, az előlap pedig szimplán csak egy jelenlegi Samsung telefonra emlékeztet.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: