Mi vagyunk a GMS – Goat Mobile Shop

Megbízható forrás a mobilkommunikációban!

Gyors, megfizethető táblagép, laptop, játékkonzol és mobiltelefon javítás. Ezek az eszközök fontos szerepet játszanak mind a szakmai, személyes és iskolai életben. Amikor egy telefon, tablet vagy laptop elromlik, azt szeretnéd, hogy egy szakértő végezze el a javítást. A GMS hiába egy fiatal cég, szerviztechnikusunk közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az elektronikai javítóiparban, így gyorsan és hatékonyan végzi el a munkát.

Biztosíthatunk benneteket, hogy mindent láttunk! Olyan okostelefonokról, amelyeket egy autó ment át, a tabletekről, amelyek egy medencében merültek el, készen állunk arra, hogy szembenézzünk azzal, ami csak az utunkba kerül. Minden GMS technikus intenzív képzési folyamaton megy keresztül, és állandó tanulási környezetet tartunk fenn, így egyetlen eszköz sem lehet túl új, ahogy nincs technológia sem ami túl bonyolult lenne nekünk.

A GMS olyan minőségben javította meg a telefonom darabokra tört kijelzőjét, hogy ugyan olyan szép lett mint új korában!

Petrovai Márton a ZF Eger Magyar bajnok edzője

Elégedett ügyfelek

Az elégedettségetek a legfontosabb. Hisszük, hogy a szeretet az élet legfontosabb parancsolata, és ennek következtében a szeretet és így a TI elégedettségetek az üzleti életünk legfontosabb része. Az elégedettség a GMS 1-es számú alapértéke.

Az ügyfél nem egyenlő a pénzzel

A GMS-t az alapértékeink alapján alakítottuk, és úgy gondoljuk, hogy az emberek többet érnek, mint a pénz. Ha az embereket, azaz az ügyfeleinket tartjuk a legfontosabbnak és elsődlegesnek, akkor annak a jutalma majd pénzben is mérhető lesz!

Integritás

„Az integritás az, amit akkor csinálsz, amikor senki sem néz: mindent megteszel, még akkor is, ha szorult helyzetbe kerülsz. ”- John Doe. A helyes választás ritkán a legegyszerűbb, de mindig a legmegfelelőbb. Tehát lényegében keményen dolgozunk, hogy mindig a helyes dolgot tegyük.

Mindig pozitívan és optimistán

Ez az alapvető érték elengedhetetlen a győztes élet megteremtéséhez. Az ember erőt, energiát, bizalmat és kreativitást talál, amikor pozitívan és optimistán áll a dolgaihoz. Ezt az alapvető értéket nekünk nem csak át kell vennünk de alkalmaznunk is, miközben kizárjuk az élet negatív szemléletének középszerűségét… Az attitűdök fertőzőek.

Nagyszerű ügyfélszolgálat

Szeretnénk megköszönni a kollégáinknak, azt ahogyan dolgoznak. Hisszük, hogy ügyfeleink nem kevesebbet érdemelnek, mint a legjobbat, ezért bátorítottunk nálunk mindenkit egy kicsit keményebb munkára és egy kicsit még messzebbre, hogy megmutassuk ügyfeleinknek, hogy valóban a WOW élményt akarjuk nyújtani!

Mindig készen állunk!

A fejlődéshez elengedhetetlen az előkészület és a „Be Ready” hozzá állás. Igyekszünk mindig felkészülni a legújabb feladatokra, hogy a soha semmi ne lephessen meg minket! Soha nem kényelmesedünk bele a munkánkba!

Ingyenes állapot felmérés

Hiszünk egy átlátható javítási folyamatban, és ez egyértelműen egy előzetes árképzéssel kezdődik. Ha nem vagy biztos benne, mi a baj a készülékeddel, akkor mi örömmel diagnosztizáljuk, természetesen ingyen. Miután felmértük, hogy mi is szükséges a javításhoz, kapcsolatba lépünk veled és ajánlatot adunk a javításra. Választhatsz, hogy kéred e a javítást, vagy nem. A választás mindig a tiéd!

A legalacsonyabb ár garancia!

A készülék javítása nem robbanthat bankot. Az legalacsonyabb ár garancia biztosítja, hogy mindig a lehető legjobb árat kínáljuk ügyfeleinknek. Csak hozd be a helyi versenytársak által hivatalosan adott ár ajánlatot ugyanarra a javításra, és boldogan vállaljuk és 1000 Ft-al verjük az áraikat. Megjegyzendő, hogy a javítási árnak hivatalosan közzétett árnak kell lennie, és az ajánlat nem vonatkozik az akciókra, kuponokra vagy egyéb kedvezményekre.

Gyors szerviz

Tudjuk, hogy mennyire fontos a készüléked, így ígérjük, hogy a lehető leggyorsabban visszaadjuk neked, és tájékoztatunk a javítás minden lépéséről. A népszerű javítások nagy része helyben megvárható, egy-egy javítás akár 10 perc alatt elkészül!

6 Hónap garancia

Biztosak vagyunk az elvégzett munkáink kiváló minőségében, így nyugodt szívvel vállalunk 6 Hónap garanciát a javításainkra. Abban a ritka esetben, ha mégis hibát tapasztalsz, ingyenesen helyreállítjuk a problémát! Már messze jársz tőlünk? Semmi gond: egyeztess kollégáinkkal és küldd el hozzánk a készüléket és mi ingyenesen javítjuk neked!

Az adataid védelme

A GMS csapata szigorú adatvédelmi irányelvek szerint működik, így biztos lehetsz benne, hogy adataid biztonságban vannak, amikor készüléked nálunk van javításon. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy páratlan szintű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ezen a téren is!

Tapasztalat

A GMS egy családi vállalkozás. A tulajdonos Kecskés István, már 2010 óta mobilkommunikációval foglalkozik, így komoly tapasztalattal rendelkezünk!

Dr. Hovancsek Zsolt
Dr. Hovancsek Zsolt Ügyvéd. Eger

Köszönöm szépen Istinek és Szandinak a gyors segítséget. Többször is gyorsan segítettek már a telefonjaimmal kapcsolatban és ami számomra ügyvédként a legfontosabb: az adataimat biztonságban tudhatom, ha a GMS szervizében van a telefonom!

Tamás
Tamás Budapest

Köszönöm szépen a munkátokat! Csak átutazóban voltam Egerben és az iPhone-om aksija pont ekkor ment teljesen tönkre. Szerencsémre titeket találtalak meg: amíg az ügyfél szolgálatos hölgy felvette az adataimat, addig a szervizes el is végezte a javítást. 10 perc alatt végeztem és azóta is tökéletes a telefonom!

Petrovai Márton
Petrovai Márton A Zf Eger vizilabda csapat másodedzője

A GMS olyan minőségben javította meg a telefonom darabokra tört kijelzőjét, hogy ugyan olyan szép lett mint új korában!

Szűcs Ádám Dávid Eger

Cég tulajdonosként nem tudom nélkülözni a telefonomat. Szerencsére a GMS a lehető leggyorsabban végezte el a telefonom javítását, hogy ne kelljen sokáig kiesnem a munkából emiatt!

Egyedi tok a Te fotóddal🤩 🥳

Nagyon régi adósságot sikerült végre törlesztenünk: végre egyedi tokokat is...