Vásárolj egy készüléket

Nézelődj az új és használt eszközeink között és találd meg a neked a neked (és pénztárcádnak 🙂 ) megfelelőbbet!

Add el a használt eszközödet

A GMS-nél nem csak eladunk, hanem vásárolunk is telefonokat! Hozd be hozzánk és mi megvásároljuk tőled amire neked már nincs szükséged. Nem működik rendesen, vagy összetört? Semmi gond! Így is megvesszük tőled!

Cseréljünk!

A telefonod elavult, cseréld egy újabbra! Túl bonyolult? Cseréld egyszerűbbre! A GMS csere programjával a választás csak a tiéd.

Vásárlás, eladás, csere!

Nem szeretnéd megjavítani a rossz telefonodat? Vagy csak egyszerűen a legújabbra vágysz? Vásárolj, cserélj, adj el!

mobile-phone-1595784_1280(1)

Van egy telefon temetőd a fiók mélyén? Egy régi táblagép vagy zenelejátszó, amely csak a helyet foglal el? Itt vagyunk, hogy segítsük a régi kacatokat készpénzre váltani!

Hozd el nekünk a régi készülékedet, és készpénzre megvásároljuk. Amikor megkapjuk ezeket a használt eszközöket, szakértő csapatunk újrafeldolgozza őket, hogy aztán ezeket az eszközöket újra értékesíthessük.

Tehát függetlenül attól, hogy egy használt eszközt akarsz-e eladni, kereskedni vagy vásárolni szeretnél, gyere be a helyi a GMS-hez!

0 +

Vásárolt eszközök

0 %

Ügyfél elégedettség

HUF 0 +

Ügyfeleknek kifizetve
Gyors kifizetés

Ahogy behoztad a készülékedet mi adunk is egy ajánlatot!

Ha az ár megfelelő számodra, akkor a labda már a mi térfelünkön pattog: amilyen gyorsan csak lehet, tüzetesebben is átnézzük a készüléket és ha minden rendben, akkor azonnal ki is fizetjük az árát! Mindez kb. 30 percet vesz igénybe!

10 napig garantált ár!

Az ajánlott felvásárlási árat 10 napig garantáljuk számodra!

A mobiltelefonok és más eszközök értékei természetesen az idő múlásával csökkennek (különösen az új Samsung vagy iPhone készülékek megjelenése körül). A megoldásunk egy GMS 10 napos árzár. Ezzel biztosítjuk, hogy a készülék ajánlott értékét 10 napig tartjuk!

Semmi rizikó!

Használt eszközeid eladása teljesen rizikó mentes!

Egyszerűen és rizikómentesen adhatod el a telefonodat, ha a GMS-t választod. Csak hozd be a készüléket, mi mondunk rá egy árat és ha számodra megfelelő akkor 30 percen belül a kezedben az ára! Egyszerűen hangzik nem? Mert az is!