Vásárolj egy készüléket

Nézelődj az új és használt telefonok, tabletek, okosórák között és találd meg a neked (és pénztárcádnak 🙂 ) megfelelőbbet! Az Új telefonok 2, a használtak 1 év szavatosággal rendelkeznek. Természetesen a régi telefonodat, kiemelt áron meg is vásároljuk tőled, ha már nincs rá szükséged.

Gyors szerviz

Mi a GMS -nél nem csak mondjuk, hanem csináljuk is a dolgokat. Szinte bármit megjavítunk neked: mobiltelefon, tablet, okosóra? Simán megy. De akkor sem ijedünk meg ha kicsit extrább dolog kerül a kezeink közzé: elektromos roller, baba monitor, gyerek játék. Ezek is voltak már az asztalunkon 🙂 A hatalmas alkatrész készletünknek köszönhetően akár 15 perc alatt is elkészülünk a munkával, és 1 év garanciát vállalunk.

Tartozékok? Tartozékok!

„Szia! Tudom, hogy hülye kérdés és biztosan nincs nektek, de szeretnék egy XY-t.”
Na ilyenkor mi csak mosolygunk, kihúzzuk a fiókot és oda adjuk a vágyott XY-t.
Több mint 1000 mobiltelefon tok, adatkábel és töltő minden telefonhoz, kijelző védő fólia több mint 8000 tablethez és telefonhoz. Amire csak szükséged lehet az okos eszközödhöz, az nekünk van raktáron!

Vásárlás, eladás, csere!

Nem szeretnéd megjavítani a rossz telefonodat? Vagy csak egyszerűen a legújabbra vágysz? Vásárolj, cserélj, adj el!

mobile-phone-1595784_1280(1)

Van egy telefon temetőd a fiók mélyén? Egy régi táblagép vagy zenelejátszó, amely csak a helyet foglal el? Itt vagyunk, hogy segítsük a régi kacatokat készpénzre váltani!

Hozd el nekünk a régi készülékedet, és készpénzre megvásároljuk. Amikor megkapjuk ezeket a használt eszközöket, szakértő csapatunk újrafeldolgozza őket, hogy aztán ezeket az eszközöket újra értékesíthessük.

Tehát függetlenül attól, hogy egy használt eszközt akarsz-e eladni, kereskedni vagy vásárolni szeretnél, gyere be a helyi a GMS-hez!

0 +

Vásárolt eszközök

0 %

Ügyfél elégedettség

HUF 0 +

Ügyfeleknek kifizetve
Gyors kifizetés

Ahogy behoztad a készülékedet mi adunk is egy ajánlatot!

Ha az ár megfelelő számodra, akkor a labda már a mi térfelünkön pattog: amilyen gyorsan csak lehet, tüzetesebben is átnézzük a készüléket és ha minden rendben, akkor azonnal ki is fizetjük az árát! Mindez kb. 30 percet vesz igénybe!

10 napig garantált ár!

Az ajánlott felvásárlási árat 10 napig garantáljuk számodra!

A mobiltelefonok és más eszközök értékei természetesen az idő múlásával csökkennek (különösen az új Samsung vagy iPhone készülékek megjelenése körül). A megoldásunk egy GMS 10 napos árzár. Ezzel biztosítjuk, hogy a készülék ajánlott értékét 10 napig tartjuk!

Semmi rizikó!

Használt eszközeid eladása teljesen rizikó mentes!

Egyszerűen és rizikómentesen adhatod el a telefonodat, ha a GMS-t választod. Csak hozd be a készüléket, mi mondunk rá egy árat és ha számodra megfelelő akkor 30 percen belül a kezedben az ára! Egyszerűen hangzik nem? Mert az is!