Az ok, hogy miért nincs már több GMS News cikk

Az ok, hogy miért nincs már több GMS News cikk

Csak, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba 🙂

Sokan szóltatok és kerestetek meg minket a kérdéssel, hogy miért nincs már cikk egy ideje a GMS News fül alatt. Ennek az oka több rétű, de meglehetősen egyszerű: egyrészt ahoz nagyon kicsik vagyunk, hogy rendszeresen saját tartalmakat készítsünk nektek, így a heti 10-15 cikk nagy része más médiumból átvett tartalom volt (amit ugye nyilván elértek máshol) és csak heti 2-3 cikk volt a saját kútfőnk.
A másik ok, hogy hál’ az égnek, nagyon kevés időnk jut már a blogunkra a megnövekedett és folyamatosan növekvő forgalom mellett, és a prioritásunkban érthető módon sokkal előrébb szerepel egy szerviz munka vagy egy minőségi ügyfélkiszolgálás, mint egy-egy cikk kidolgozása.

DE!

A visszajelzéseitek alapján sokkal nagyobb az igényetek a könnyebben fogyasztható instagram és facebook posztokra mint egy egy hosszabb cikkre. Ez nekünk is jó, mivel egyszerűbben tudunk elérni titeket, sokkal több alkalommal és ami még fontosabb: csak saját anyaggal.

Tehát a GMS News nem szűnik meg, csak átalakul, kövessetek minket a közösségi oldalainkon és továbbra is minden nap újat adunk nektek 🙂

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: