Jók a Huawei mobilok Android 10 esélyei

Jók a Huawei mobilok Android 10 esélyei

A Huawei ezen az oldalon összegyűjtött néhány fontos kérdést arra az esetre, ha marad az amerikai kereskedelmi tiltólistán, és a 90 napos ideiglenes felfüggesztés után végleg elveszíti a hivatalos Android licencet, vele együtt pedig a Google Szolgáltatásokat.

Az oldal megerősíti: maradnak a Huawei telefonok és tabletek a piacon, és továbbra is megkapják a rendszeres, naprakész biztonsági frissítéseket. Az androidos eszközökről nem fog letörlődni az operációs rendszer, továbbra is telepíthető lesz a WhatsApp, a Facebook és a többi amerikai fejlesztésű szoftver, és gyári visszaállítás után az Android szolgáltatások és a Google applikációk is elérhetők maradnak. Nem változnak az eddigi garanciális feltételek sem.

A P30 Prón is folyik az Android 10 tesztje, illetve a Huawei benyújtotta a kérvényt a frissítésre

A Mate 20 Pro jelenleg is részt vesz az Android Q fejlesztői béta tesztelésében, és ekként már meg is kapta az engedélyt, hogy 10-es Androidra frissüljön, amikor a végleges variációt a Google a nyár végén közzéteszi (nagyjából addig érvényes egyébként a tiltólista ideiglenes feloldása). A Huawei eléggé magabiztos abban a tekintetben, hogy a P30 sorozat és más telefonjai szintén megkapják az Android Q-t, 17 eszközön már folyik az előkészítés és a tesztelés, és ezek frissítésére már beadták a kérelmet. Az érintett készülékek név szerint az alábbiak: a P30 Pro, a P30, a Mate 20, a Mate 20 Pro, a PORSCHE DESIGN Mate 20 RS, a P30 lite, a P smart 2019, a P smart+ 2019, a P smart Z, a Mate 20 X, a Mate 20 X (5G), a P20 Pro, a P20, a Mate 10 Pro, a PORSCHE DESIGN Mate 10, a Mate 10 és a Mate 20 Lite.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: