Egyedi mintás telefon tok, akár 30 perc alatt a TE fotódból elkészítve


A Goat Mobile Shop-ban elkészítjük az álmaid telefon tokját, hogy amikor kézbe kell venned a mobilodat, ne egy snassz átlátszó tokot kelljen szorongatnod, hanem a családtagjaid mosolyogjanak rád a tokodról, vagy a házikedvenced, vagy a legjobb barátaid. És mindezt akár 30 perc alatt.

Mi a menete? Az első lépés mindenképpen az, hogy gyere be az üzletünkbe. Nem szerettünk volna egy gagyi „tervezd meg a saját tokodat online” szolgáltatást. Az üzletünkben a grafikusunk segít megtervezni neked a tokodat és olyan ötletekkel segít ami neked eddig eszedbe sem jutott. Ezután csak annyi a dolgod, hogy foglalj helyet és nemsokára kézhez veheted a kész tokodat!

Mennyibe kerül? Szinte az összes általunk forgalmazott tokot képesek vagyunk nyomtatni, így az általad kiválasztott tok árától is függ, hogy mennyi lesz a vég összeg. A teljes ár a választott tok, valamint a grafikai és nyomtatási költségből áll össze. A legtöbb tokunk 1.999 Ft ba kerül a grafikai és nyomtatási költség pedig fix 3.000 Ft, így már 4.999 Ft-tól lehet egy egyedi tokod!

Hogyan csináljuk? Több telefon tok nyomtatási technológia is létezik, de mi ebben is a legjobbat szerettük volna elhozni, így egy speciális UV nyomtatási technológiát használunk. Ennek köszönhetően az elkészült tokok pont olyan szépek lesznek, mint ha egy fotót néznél. Ami szintén emellett a technológia mellett szól, hogy az elkészült minta gyakorlatilag rá ég a tokra, így szinte teljesen kizárt, hogy kopni kezdjen!

További kérdésed van? Itt elérsz minket: