16 kamerás LG formaterv érkezett!

16 kamerás LG formaterv érkezett!

Miközben az elmúlt hónapok a szenzorszigetek esztétikájáról szóltak, csendben tripla és négyes kamerarendszerek is megjelentek a mobilok hátulján. Az LG V40 ThinQ például normál, széles látószögű és zoomkamerát is bevet, ami egyébként igazán praktikus kombináció a mindennapos fotós igényekhez, és a széles látószög a videózásnál is kifejezetten jól jön.


(forrás: Letsgodigital / USPTO) [+]

Soklencsés érdekességek eddig is adódtak, ám egyelőre még a Nokia 9 ötkamerás hátoldala is csak pletykaszinten létezik. Az LG most ehhez a témakörhöz ad hozzá érdekes ötletet. A dél-koreai gyártó formatervezési mintáját november 20-án fogadta el az Amerikai Szabadalmi Hivatal (USPTO), és nem kevesebb, mint 16 kamerát mutat a hátoldalon.


(forrás: Letsgodigital / USPTO) [+]

A 4 x 4-es elrendezés lehetővé tenné, hogy kisebb témáról több szögből is egyidejűleg készüljön felvétel, ebbe pedig a 3D-s rögzítés lehetőségei is beletartoznának. Az egyszerre rögzített képekből akár a legideálisabbat is kiválaszthatná a rendszer vagy a felhasználó, akár egyes elemek kombinálásával. Esetleg az eltérő látószögű állóképekből valamiféle mozgóképet össze lehetne fűzni.


(forrás: Letsgodigital / USPTO) [+]

Letsgodigital szerint a dolog akár a szelfizést is újragondolhatná, az optikák alatt apró tükörrel besegítve. A minta benyújtása és elfogadása persze nem jelenti azt, hogy az LG-nek akár prototípus szinten létezne ilyen kamerarendszert használó mobilja. Mindenesetre, pár éve még őrültségnek hangzott, ma pedig már nincs semmi meglepő abban, hogy egy készüléken öt lencse van.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A GMS-Goat Mobile Shop Eger legnépszerűbb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is! Több mint 3.000 javítás van a hátunk mögött!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Szombaton nincs szerviz!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Mobiltelefonok, tabletek és okosórák adásvétele

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

Discover more from GMS - Goat Mobile Shop

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading