A név után formatervet is levédetett az LG

A név után formatervet is levédetett az LG

A napokban a Huawei és az LG is megjárta az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatalát, mindkét gyártó hajlítható készülékre utaló megnevezéseket védetett le. Az LG viszont gyorsan formatervet is csapott az LG Flex – LG Duplex – LG Foldi nevekhez, ami Evan Blass szerint a CES-en az LG G Flex reinkarnációjaként fog bemutatkozni. Az LG megoldása a tervek szerint valami mágnesesen záródó dolog lesz, inaktív hátsó kijelzővel.

Összehajtott állapotban a Samsung edge paneljéhez hasonlóan hajlik a kijelző, csak itt hátul folytatódik. A mágnesesen kapcsoló hátsó rész elvileg ilyenkor inaktív lesz, az oldalsó sáv hasznosításáról pedig eddig nem érkeztek információk. A tervek elég koncepciójellegűek, egy darab Type-C csatlakozó látszik mindössze, kamerák, hangszórók és egyéb kellékek nem kerültek elhelyezésre.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: