Videók a múltból: A térerő mint extra

Videók a múltból: A térerő mint extra

Ha péntek, akkor itt a vadi új videók a múltból!

Az egykor szebb időket is megélt RadioShack az 1980-as években nem kisebb terméket próbált be vezetni vásárlóinak, mint a MOBILTELEFONT! A marketing már akkor sem egy gyermek cipőben járó újdonság volt, így nyilván ömlöttek a jobbnál jobb reklámok a témával kapcsolatban.

1990-ben sokat törhették a fejüket, a cég marketingesei, hogy az ez évi reklámjaik vajon mire összpontosítsanak. A nagy brainstorming vége pedig a következő lett: fókuszáljunk arra, hogy már a legtöbb nagyvárosban van lefedettség!

Mai szemmel megmosolyogtató, hogy tényleg ez volt a legfontosabb dolog a termékkel kapcsolatban, de akkoriban az tényleg nagy szónak számított! Kis hazánkban például még éppen, hogy csak elindult a forradalom!

Na de akkor jöjjön a videó:

Neked van valamilyen emléked régi telefon reklámokról? Írd meg kommentben, vagy akár linkeld be nekünk! Lehet a tiéd lesz a következő posztban 🙂

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d