Személyes átvétel

Az oldalunkon megrendelt termékek egri üzletünkben, nyitvatartási időben személyesen átvehetőek. Az üzletben történő személyes átvétel esetén természetesen nincsen szállítási költség. Az üzletekben a készpénzes fizetésen kívül lehetőség van bankkártyás fizetésre is. Üzletünk címét és nyitvatartási idejét megtalálhatod a Főoldalon.

Házhozszálítás

Termékeinket kényelmes és gyors házhozszállítási szolgáltatásainkkal is megrendelheted. Csomagjainkat a futárszolgálat 24 órán belül szállítja ki a megadott szállítási címre. A szállítás díja 1.000 Ft/rendelés. Házhozszállítás esetén lehetőség van banki utalással előre fizetni, vagy a futárnál készpénzben, illetve bankkártyával.

A csomagokat a megrendeléstől, – illetve előre átutalás esetén a számla ellenértékének beérkezésétől- számítva a futárszolgálat 24 órán belül szállítja ki a megadott magyarországi címre. Külföldi cím esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk elérhetőségének egyikén. 

Amennyiben az adott napon 15:00 óráig adod le rendelésed, már másnap kézbe is veheted a megrendelt termékeinket, köszönhetően extra gyors szállítási rendszerünknek.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben, azaz 8-17 óra között elérhető kiszállítási címet és telefonszámot adj meg.

Ha mégsem lennél elérhető a megadott címen, abban az esetben is van lehetőség egyeztetni a futárszolgálattal. Amennyiben a Futár nem talál otthon, telefonon fog felkeresni és egyeztetnek egy mindenkinek megfelelő közös időpontot.