Egyedi tok a Te fotóddal🤩 🥳

Nagyon régi adósságot sikerült végre törlesztenünk: végre egyedi tokokat is készítünk nektek!

Nagyon régi adósságot sikerült végre törlesztenünk: végre egyedi tokokat is készítünk nektek! 

A régi motoros GMS vásárlók, most biztosan felszisszentek, hogy „ilyet már eddig is tudtatok csinálni”. 
Nos igen, igazatok van. Meg nem is ☺️ Ugyanis az eddigi tokjaink, egy úgynevezett szublimációs technológiával készültek, mostantól viszont viszont egy csúcsminőségű UV nyomtatóval dolgozunk. Ha úgy tetszik az egyedi tok nyomtatók Rolls Roycejával. 

Mi is a kettő dolog között a különbség?  

Első sorban a minőség, illetve az univerzitás! A szublimálással sajnos volt egy maximum szint amit el lehetett érni, és ez a maximum sajnos (vagy szerencsére?!🙄) nekünk nem volt elég. Egyszerűen nem voltak a színek elég szépek, elég élénkek. Az UV nyomtatással viszont a tokra nyomtatott képek ugyan olyan gyönyörűek lesznek mint a telefonod kijelzőjén. A színek tökéletesek, élénkek, egész egyszerűen öröm az elkészült képre nézni.

A másik amit említettünk az univerzalitás. És ez legalább annyira fontos mint a minőség. Ugyanis a szublimálás egyik nagy hátránya az volt, hogy ahhoz a technológiához külön tokokat kellett vásárolnunk, így rengeteg olyan típus volt, amihez nem tudtunk raktáron tartani nyomtatható tokot, mert egyszerűen nem volt elérhető hozzá a szublimálásra alkalmas tok. Ha neked iPhone, Samsung vagy Huawei lapul  a zsebedben, vagy éppen a kezedben ha arról olvasol minket, akkor téged ez nem érintett, de mi sokszor nemet kellett hogy mondjunk egye egyedi mintás tok készítésére.
Az UV nyomtatóval viszont (szinte) mindenre tudunk mostmár nyomtatni! Hogy ez mit is jelent a valóságban? A raktáron lévő tokjaink 99%-a alkalmas arra hogy egyedi grafikával lássuk el. 😍  🤩

A vásárlás menete a következő:

Kiválasztod a telefonodhoz illő tokot. Átlátszó, piros, kék, hupilila, ütésálló, vékony, fa, bambusz, műanyag szilikon, szinte bármilyen lehet! Ezután a grafikus kollégánk segít kitalálni a grafikát. Még egy egyszerű családi fotót is feltudunk dobni egy emojival vagy egy felirattal, hidd el 😉 Ezután helyet foglalsz a kényelmes és meleg ügyfél térben, 30 perccel később pedig a telefonodon feszít az új tokod: Olyan amilyen csak neked van!

Mindezt most bevezető áron, 2.999 Ft helyett 1.999 Ft-ért!

Mi előre szóltunk, hogy nagy dobásunk lesz! 😅 😂

És ez nem minden! 🙂

Eger város kártyád van? Akkor kattints az alábbi linkre, ugyanis további kedvezmények várnak még rád!

http://varoskartya.eger.hu/articles/view/gms_goat_mobile_okt%C3%B3beri_akci%C3%B3

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d