Szeptemberben startol el a Mate X

Szeptemberben startol el a Mate X

A hajtogatható képernyős telefonoké lehet a jövő, ám a jelen egyelőre még kissé nyögvenyelős, a Galaxy Foldnak például a hajlító mechanizmus és a képernyő oldaláról is olyan súlyos gondjai akadtak, hogy az utolsó pillanatban, ismeretlen időre törölték a piacra kerülését. A Mate X sokak szerint eleve kiforrottabb koncepciót mutatott, és a Samsung ketyerével szemben az MWC-n kézbe is lehetett venni, ám a Huawei se sieti el a 2300 eurós, kifele hajtós, 5G-s tablet/mobil piacra dobását.

A Mate X

CNBC úgy tudja: a sencseniek szeptembert jelölték ki starthónapnak, és az ok nem meglepő: a Huawei addig extra tesztköröket fut és a Fold esete után óvatos lépésekben készül a nagy napra. „Nem akarunk olyan terméket piacra dobni, ami árt a hírnevünknek.” Az nem egyértelmű, hogy a csúszás okai között a kínai-amerikai gazdasági háború és a Huawei amerikai feketelistázása is közrejátszik-e, mindenesetre a gyártó illetékese újfent aláhúzta: „nem akarunk saját operációs rendszert, elégedettek vagyunk a Google-lel való, sokéves együttműködésünkkel. Ha mégis magunknak kell megoldani a dolgot, készen állunk és (saját rendszerünk) a következő hat-kilenc hónapban elstartolhat.”

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: