Type-C-ről árulkodik az iOS 13 bétája

Type-C-ről árulkodik az iOS 13 bétája

Lehetséges, hogy lassan a köznyelvi iPhone-töltő, mint fogalom, eltűnik a világból,a Lightning csatlakozó leváltása után várhatóan megszűnne az az állandó probléma, hogy egyik telefonkábel nem kompatibilis a másikkal, hanem az USB Type-C-ben végre megtalálná a világ a sztenderdet.

Az uniformizálódás jelei szerencsére észrevehetők voltak az elmúlt években is, a vezeték nélkül tölthető iPhone-ok a Qi-képes padok többségével hibátlanul működnek, az iPadeken pedig nemrég már leváltotta a Lightningot a jól ismert USB-csatlakozó.Kép megtekintése a Twitteren

Kép megtekintése a Twitteren

Raphaël Mouton@Raf___m

#IOS13 #iOS13Beta Plus de Lightning et d’iTunes sur l’écran de restauration, de l’USB-C ? et un futur utilitaire pour iPhone sur mac ? @LeoDuffOff2014:53 – 2019. jún. 7.16 ember beszél errőlTwitter Ads-információk és Adatvédelem

Az iOS 13 iPhone-os bétájának recovery módjában végre USB Type-C kábel jelenik meg, ami élénken utalhat arra, hogy a XI-széria már így érkezhet. A lépés jó lenne a felhasználóknak, akik végre nem szorulnának a csatlakozó kötelékei közé, és szintén jó lenne a kiegészítőgyártóknak, akiknek nem kéne Lightning-jogdíajakat fizetniük, azonban biztosra még semmiképpen ne vegyük, hogy ez idén meg fog történni.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: