Leválasztható kameramodulon dolgozik a Vivo?

Leválasztható kameramodulon dolgozik a Vivo?

A Vivo évek óta úttörő megoldásokkal hívja fel magára és lendíti előre a technológiai innovációt az iparágban.

Nem is feltétlenül a mechanikusan kiemelkedő kameramodulra gondolunk, sokkal inkább az első QHD felbontású panelre hat éve vagy tavaly év elején az első kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóra. A következő nagy dobás a leválasztható kameramodul lehet, amiről még renderképek is előkerültek. A technológiáról vagy a fizikai megvalósítás mikéntjéről egyelőre nem tudunk semmit, de a koncepció kétségkívül érdekes.

További képek a galériában!

A hasznos kijelzőfelületet a Vivo először a házból kiemelkedő kameraegységgel maximalizálta a Nex-szel, majd bemutatkozott a Vivo Nex Dual Screen Edition, ami konkrétan feleslegessé tette az előlapi kameramodult. A következő generáció, amit Vivo Nex 2 néven várunkk, elvileg négyes kamerarendszert kap, amit nem csak le lehet választani a hátlapról, de szabadon csatlakoztatható lesz a készülék bármely pontjára. Így ha videotelefonálni szeretnénk, csak át kell rakni a kamerákat a kijelzőre.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: