64 megapixeles kamerával villant a Samsung

64 megapixeles kamerával villant a Samsung

Komolyat villantott a koreai gyártó az új kamerával!

Nem csak a mobilkamerák száma ugrott meg az utóbbi időben egy-egy készüléken: elkezdtek felbukkanni a hatalmas felbontású (és telefonokhoz mérten jókora terjedelmű) szenzorok. Sokfelé  találkozni ma 1/2″-es, 48 megapixeles főkamerával, és ezek sorát bővíti a Samsung ISOCELL Bright GM2 Tetracell technológiával, négy képpont egyesítésével az előnyösebb éjjeli felvételek érdekében 12 megapixelen. A lapka Super PD-autofókusszal érhető el a partnerek részére.

Ennél is ígéretesebb az ISOCELL Bright GW1, ami kitolná a mobilfotós lehetőségeket: 1/1,72″-es szenzormérete alapból jókora, amihez 64 megapixel tartozik 0,8 mikronos képpontokkal. Kevés fény mellett, négy pixel töltésének összegzésével 16 megapixeles, kellően világos és részletes fotók nyerhetők ki belőle. Emellett a Samsung Super PD-autofókuszt, nagy dinamikaátfogást és 480 FPS-es lassított felvételt ígér. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy a quad bayer szenzorok ritkán hoznak a fenti, nagy felbontásokon tűéles képet, gyakran alapból kisebb felbontáson (12, 16 megapixelen) rögzítenek, ami persze a legtöbb esetben elegendő, főleg ha zoomkamera is társul melléjük.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d