Végre: Automatikusan törli az adatainkat a Google!

Végre: Automatikusan törli az adatainkat a Google!

Kedden kezdődik a Google I/O fejlesztői konferencia, de már előtte bejelentett a keresőcég egy fontos változást az adatkezelési gyakorlatában. 

AUTOMATIKUSAN KITÖRLI A FÖLDRAJZI ADATAINKAT

A biztonsági kérdésekkel foglalkozóvállalati blogban részletezték a változás lényegét, amely a keresővel és a térképpel kapcsolatos adatgyűjtést érinti. Most is lehetőségünk van arra, hogy kikapcsoljuk a helyelőzményeket, vagyis teljesen megtiltsuk a Google-nek, hogy elmentse, merre jártunk. Ezzel viszont elvész néhány hasznos és kényelmes szolgáltatás is. A Google Térkép például ezekre az adatokra építve ajánl nekünk olyan helyeket, amiket kedvelhetünk.

Az automatikus törlés funkcióval megadhatjuk, hogy a Google meddig tartsa meg ezeket az adatokat – ez lehet három hónap vagy akár másfél év is. Szóval ezentúl nem feltétlenül kell teljesen lemondani a helyfüggő ajánlatokról.

A változás a következő hetekben válik elérhetővé az androidos telefonok Google-beállítások menüjében.

via: index

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: