Hatalmas akkumulátort kaphat a Note10 Pro!

Hatalmas akkumulátort kaphat a Note10 Pro!

Bár idén a hajlítható kijelzős mobilok gyűjthetik be az innovációs díjakat, a Galaxy Fold csúszása jelzi, hogy azért még a hagyományos okostelefonok jelentik az eladások gerincét, és a Samsungnál a Note széria kiemelt helyen szerepel minden évben.

Nem csak hatalmas kijelzője vagy az S Pen okán: annak idején, az okostelefonok között szokatlanul nagy telepet kínált a sorozat – aztán jöttek a riválisok még nagyobbal. Úgy tűnik, a Note10 széria Provariánsa mindent bele fog adni a kiemelkedően hosszú üzemidőért, koreai források legalábbis ezt állítják.

Ez lehet a Note10 Pro akkumulátora


A Note8 3300, a Note9 4000 mAh-s telepet kínált, egy koreai hitelesítő intézetnél a potenciális Note10 Pro jelölt pedig 4500 mAh-s teleppel látogatott el (egészen konkrétan maga a februárban gyártott, EB-BN975ABU kódjelű akkumulátor járt vizsgálaton, a fenti készülék pedig SM-N975 néven várható). Az S10 5G háza egyébként pont ekkora telepet rejt, amihez 6,7″-es képtáltó passzol, és várhatóan a Note10 Pro sem lesz apró. Mellette érkezhet a sima és egy 5G-s Note10, plusz pletykálnak egy Note10e variánsról is.

via imagazin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A GMS-Goat Mobile Shop Eger legnépszerűbb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is! Több mint 3.000 javítás van a hátunk mögött!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Szombaton nincs szerviz!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Mobiltelefonok, tabletek és okosórák adásvétele

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

Discover more from GMS - Goat Mobile Shop

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading