Dupla kamerát kap az iPhone XR 2

Dupla kamerát kap az iPhone XR 2

Szinte 99%, hogy a népszerű XR idén egy újabb folytatást kap. Ezzel kapcsolatban is elkezdtek szivárogni a pletykák.

Az iPhone XS és XS Max követező generációjának megnevezése még nem tisztázott, de hivatkozzunk rájuk iPhone XI és iPhone XI Max (vagy Plus) néven. Az iPhone XR valamivel egyszerűbb, feltehetően szimplán XR 2-nek keresztelik. A kínai beszállítóktól származó információk alapján az XR folytatása már két kamerával fog dolgozni, míg a korábbi értesülések alapján valószínűsíthető, hogy az XI és XI Max/Plus hárommal. Leginkább a szenzorok újszerű elrendezése került szóba, ami egészen méretes, négyzetes kamerapanelt jelent a csúcsmodellek esetében.

Valószínűleg az iPhone XS kamerarendszeréhez hasonló elrendezést kap az XR 2.


Az XR 2 megoldása valószínűleg hagyományosabb dizájnt követ, elvileg az iPhone XSelrendezésében egészül ki a 12 megapixeles normál szenzor egy teleobjektíves, szintén 12 megapixeles egységgel, ami – csak úgy, mint az XS – kétszeres optikai zoomot biztosít. A drágább, háromkamerás modellek maradnak az eddigi kiosztásnál, ők ultraszéles látószöggel erősíthetnek kamerás fronton. Az XR 2 előlapi egysége is fejlődni fog, a jelenlegi 7 megapixel helyett 16 megapixelt tud majd a FaceID-ra alkalmas szenzor.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: