Ilyen lehet az iPhone XI

Ilyen lehet az iPhone XI

Idén is lesz iPhone – ezt bármilyen belső információ nélkül magabiztosan ki tudjuk jelenteni. Az elnevezés már érdekesebb kérdés: internet szerte az iPhone XI, iPhone 2019 és az iPhone 11titulus is felbukkant, no meg egy rakás tipp a formára.

Öntvényforma a két állítólagos Apple csúcsmodellhez


Az egyik ilyen a fenti, egy készüléktok gyártó által használt öntvényforma, ami kapásból árulkodik arról, amiről amúgy sokan egy ideje pletykálnak: az XS és az XS Max folytatásának tripla hátlapi kamerarendszeréről.

Ennél elegánsabban néz ki az állítólagosan hiteles CAD fájlból megalkotott rendervideó, ami ugyancsak aláhúzza a hátsó lencsetriót, az előlapon továbbra is méretes noccs megtartása mellett.

Végezetül valaki vette a fáradtságot, hogy 3D nyomtatóval megpróbálja replikálni a fentieket, a CAD fájlból pedig úgy tűnik, hogy bár a XI Plus / Max maradhat 6,5″-es képátlón, a XI 6,1″-re növelheti a képátlót, és akkor várhatóan az iPhone XR folytatása is terebélyesedik. Persze még hónapok vannak hátra a premierig, 5G modem addig azonban egyik szakértő szerint se kerül a szériába, majd csak 2020-ban. Az iPad Pro még később, 2021-ben kaphat 5G modemet.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: