Mégsem kerül (egyenlőre) forgalomba a Galaxy Fold: Újra kell tervezni a kihajtható telefonokat!

Mégsem kerül (egyenlőre) forgalomba a Galaxy Fold: Újra kell tervezni a kihajtható telefonokat!

Az év nagy áttörésének számító technológia első körben megbukott a teszteken, avagy a tech újságírók és tartalomkészítők ezúttal komoly égéstől mentették meg a Samsungot.

Nem volt unalmas a hosszúhétvége a tech világban. Kezdjük az eredménnyel: a Samsung úgy döntött, hogy az elmúlt napok visszajelései alapján mégsem kerül jelenlegi formájában piacra a Galaxy Fold, és az első példányok szállítását határozatlan ideig halasztja. De hogy jutottunk ide?

Februárban két nagy ázsiai gyártó is bemutatta a hajlítható készülékét, ami egyesek szerint a mobiltelefonok jövöjét jelentheti. A Samsung pedig úgy érezte, hogy elérkezett az idő: az 1980 dollárért kínált Galaxy Fold a múlt héten a nagyobb tech újságok szerkesztőségébe és a YouTube-erek kezébe került. Akik neki is álltak használni, mint egy átlagos user. Nem kellett volna…

Pénteken ugyanis egymás után érkeztek a cikkek és Twitter üzenetek a legnagyobb ászoktól, akik részben különböző okok miatt, de egyhangúan a kijelző meghibásodása miatt panaszkodtak. Az első a sorban a The Verge volt, ahol valami (valószínűleg egy kis darab agyag) került a képernyő alá. Ez púpot csinált, majd tönkrevágta a kijelzőt:

Ahogyan arról mi is írtunk, komoly problémák voltak az első egy nap használatban a legtöbb tesztelőnek.

A Samsungnak így lépnie kellett:

elhalasztják a termék kiszállítását, határozatlan időre.

A Samsung az alábbi sorokat küldte a kétezer dolláros készülék előrendelőinek:

Nemrégiben egy teljesen új mobil kategóriát vezettünk be: egy olyan új technológiákat és anyagokat felhasználó okostelefont, ami annyira hajlékony, hogy összecsukható. Bátorít minket a Galaxy Foldot övező izgalom.

Míg sok tesztelő a termékben rejlő potenciált erősítette meg, néhányan megmutatták nekünk, hogyan javíthatunk a készüléken, hogy a lehető legjobb felhasználó élményt tudjuk nyújtani.

Annak érdekében, hogy teljes mértékben feldolgozzuk a visszajelzéseket és további belső teszteléseket végezzünk, úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a Galaxy Fold kiadását. A terveink szerint a következő hetekben bejelentjük az új időpontot.

Elég sokkoló hír ez egy ekkora méretű vállalattól. Egy ennyire új, és a piac eddigi legdrágábbra árazott készüléke esetén tényleg ennyire nem foglalkoztak a teszteléssel és a tulajdonosok igényeivel? Hogyan lehet a kiadási dátumhoz ennyire közel felfedezni egy ekkora design problémát?

Ugyanakkor, ha a pozitív oldalt keresem, akkor le a kalappal a tech sajtó előtt: sikerült a fellelkesült előrendelőket egy kétezer dolláros katasztrófátl megmenteni, és a Samsungot is megóvták egy lángoló katasztrófától, így megúszhatják egy közepes bakival. A történetüket ismerve ezen elég hamar túl lesznek.

via imagazin

2 thoughts on “Mégsem kerül (egyenlőre) forgalomba a Galaxy Fold: Újra kell tervezni a kihajtható telefonokat!”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: