Hamar mérséklődik majd az hajlítható kijelzős telefonok ára!

Hamar mérséklődik majd az hajlítható kijelzős telefonok ára!

Iparági szakértők szerint rövid időn belül akár a felére is csökkenhetnek majd az ezekkel a kijelzőkkel szerelt készülékek árai.

A kijelzőgyártásban egyre inkább tényezővé fejlődő BOE rangidős alelnöke szerint az összehajtható panelek ára 2021-re közel a felére csökken, így a hajtogatható modellek ára olyan 1500 dollár körül áll be két éven belül. Jelenleg a Samsung és a Huawei kínál ilyen konstrukciót; a Samsung Galaxy Fold körülbelül 2000 dollárba kerül (571 ezer forint), míg a Huawei Mate X 2600 dollár, ami majdnem 745 ezer pénz. A Xiaomi már most belengette, hogy a Mi Fold vagy Mi Flex, vagy akárhogy is hívják majd, nem lesz több 999 dollárnál (vagy errefelé ugye eurónál).

A BOE jelenleg a Huawei legnagyobb beszállítója, illetve rengeteg állami támogatást kapnak, amit fejlesztésre és kapacitásfejlesztésre fordítanak. Az összehajtható panelek gyártása jelenleg igen költséges, de a kihozatali arány és a kapacitások növelésével jelentősen csökkenhetnek az előállítás költségei. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Xiaomi például honnan szerzi majd a kijelzőt a Snapdragon 855-tel és 8 vagy 10 GB rendszermemóriával szerelt modelljéhez, de láthatóan nem az egyéb komponenseken spórolnak majd.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: