Szétszedték az AirPods 2-t!

Szétszedték az AirPods 2-t!

Az iFixit csapatának neve már biztosan ismerős, ha kicsit is érdekel, hogy mi van Apple és más termékek belsejében. Amint megjelenik egy új, ők darabokra szedik, hogy megmutassák, mi van benne és végül értékelik az adott eszköz javíthatóságát egy 10-es skálán.

Természetesen a darabokra bontást az új AirPods 2 sem úszta meg. Az iFixit felnyitotta a fülhallgatókat és az új vezeték nélküli töltőtokot is.

iFixit: Nagyon boldogok voltunk, amikor szétszedtük a Samsung Galaxy Buds fülest, amely bebizonyította, hogy a vezeték nélküli fülhallgatók javíthatóra is készíthetők. Az új AirPods szétszedése azonban déjà vu volt: ugyanolyan agresszív rongálásra volt szükség, mint amit a 2 évvel ezelőtti verzióján használtunk.

Igen, a fülesekben új és menő H1 chip van, de továbbra is elektronikai hulladékká válnak rövid időn belül, ezért úgy érezhetjük, hogy az Apple nem jó irányba frissítette.

A fülhallgatók kapcsán az iFixit elárulta, hogy tömegük nem változott, továbbra is 4 grammot nyomnak és változatlanul is 93 mWh-s akkumulátor van bennük. Az egyedüli igazi változást az új H1 chip jelenti.

A vezeték nélküli töltőtoknál már nagyobb izgalmakról számoltak be. Az új tok 2,3 grammal nehezebb, így már 40 grammos, valamint az Apple újratervezte a nyitózsanért. Elképzelhető, hogy az előző zsanér bezavart volna a Qi töltéshez szükséges tekercsnek, ezért az Apple egy kompaktabb, de tartósabb zsanért tett az új tokra.

Érdekes változás még, hogy a tok áramköreit az Apple egy víztűrő borítással vonta be, aminek köszönhetően valószínűleg jobban bírja az új tok az esőben való használatot.

Az új töltőtok belsejében továbbra is 398 mAh-s akkumulátor van, mint elődjében, az Apple itt sem emelt kapacitást.

iFixit: Az új töltőtokot tartósságra tervezték, de nem javíthatóságra. A tartósabb zsanér és a víztűrő borítás a belső részeken kevesebb meghibásodáshoz fog vezetni remélhetőleg, mert a termék többi része továbbra is borzasztóan (vagyis leginkább sehogyan sem) szervizelhető.

Összefoglalójában az iFixit 0 pontot adott az AirPods számára javíthatósági szempontból, valamint ismételten kifejezték, hogy csalódtak a termék szinte javíthatatlan mivoltában.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: