Magyarországra is megérkezett az Apple Watch EKG funkció!

Magyarországra is megérkezett az Apple Watch EKG funkció!

A watchOS legújabb frissítésével több európai országban, régiónkból Magyarországon és Romániában is elérhetővé vált a legjobban várt Apple Watch Series 4 funkció.

Az Apple Watch negyedik generációja óriási fejlődést jelentett a korábbi frissítésekhez képest: változott a kinézett, nagyobb lett a kijelző, és az eddigi pulzusmérő funkció után bekerült az EKG is. Ezzel Cupertino újabb nagy lépést tett afelé, hogy az Apple Watch a legjobb és legfontosabb egészségügyi tech kiegészítő legyen.

Az üröm az örömben az volt, hogy ezt a funkciót a szeptemberi bemutató után csak decemberben élesítette az Apple, akkor is csak az USA-ban indították el, és félő volt, hogy nagyon sokáig ez nem lesz máshol elérhető. Az így csökkentett várakozásainkhoz képest hatalmas meglepetés, hogy a watchOS 5.2 frissítéssel 23-ra bővült az elérhető országok listája, köztük Magyarországgal is!

A teljes jelenlegi lista, ahol elérhető az EKG funkció: Amerikai Virgin-szigetek, Ausztria, Belgium, Dánia, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Guam, Hollandia, Hong Kong, Írország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Puerto Rico, Románia, Spanyolország, Svédország, Svájc. Vagyis látható, hogy a nyugati-európai országok mellett régiónkból csak hazánk és Románia került be a frissítésbe.

Ezzel együtt bekerült a szívritmuszavar jelzés funkció is, amire az Apple az eddigi legnagyobb szívügyi tanulmánya alapján kifejezetten hasznosnak és bizonyítottnak tekinthetünk.

A frissítéssel együtt érkezik az új AirPods támogatása is.

Az Apple Watch Series 4 tulajdonosok most feltétlenül frissítsenek, és próbálják ki, mit is tud valójában az eszközük!

Micsoda hír!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d