Gyárilag gyors töltővel érkezhet a következő iPhone!

Gyárilag gyors töltővel érkezhet a következő iPhone!

Esélyes, hogy az Apple idén már eleve gyorstöltésre alkalmas adapterrel és megfelelő kábellel kínálja majd az új iPhone-t.

Az Apple üzletpolitikáját ismerve az már önmagában hírértékű információnak számít, hogy jó eséllyel a gyorstöltésre alkalmas, konkrétan 18 wattos hálózati töltőfejet és a Type-C – Lightning kábelt lesznek előzékenyek eleve a dobozba tenni az új készülék mellé, amit eddig külön kellett megvásárolni. A készülékek ugyan képesek feldolgozni az iramot, a gyári pakkban ennek ellenére a szokásos 5V/1A adaptert pakolták. ez idén változhat. De ezen kívül is akad biztató információ.


A beszállítói források információi alapján az új iPhone, nevezzék akárhogy is, egyelőre ennél a megnevezésnél maradunk, alkalmas lesz vezetékmentes töltésmegosztásra. A funkciót először a Huawei Mate 20 Pro integrálta, amihez nemrég csatlakozott a Samsung Galaxy S10 széria is. Az új AirPods már tölthető vezeték nélkül, ahogy az Apple Watchok is, logikus lépés lenne a gyártótól, ha követné a praktikus divatot és lehetővé tenné a felhasználóknak, hogy különböző kiegészítőikbe a készülék segítségével leheljenek életet jelentős ampereket.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: