Megjelent az új AirPods!

Megjelent az új AirPods!

Többet beszélhetünk vele és akár vezeték nélkül is tölthetjük majd!

Az Apple a héten úgy látszik minden napra tartogat egy termékfrissítést. Ma épp sokunk kedvence, az AirPods volt a soron.

Külsőleg nem változott a fülhallgató, viszont belül igen: az új, H1 chip Cupertino szerint teljesítmény javulást hoz majd. Gyorsabb kapcsolódást és másfélszeres beszélgetési időt ígérnek, amit mindenképp tesztelni fogunk, amint csak lehet! Meg érintés nélküli “Hey Siri” opciót, ami itthon azért kevésbé fontos, annnál inkább a

vezetéknélküli töltés!

Igen, a szinte biztosra vett vezetéknélkül tölthető tok végre megérkezett! Ráadásul nem kötelező elemként: megvásárolhatjuk az új AirPodsot a megszokott áron (59 990 forint) vagy vezetéknélküli tokkal is (74 990 forintért). Akik pedig csupán a vezetéknélküli töltés miatt váltanának, külön megvehetik a tokot is (29 990 forintért).

One thought on “Megjelent az új AirPods!”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: