Tippek trükkök: Négy 3D Touch tipp!

Tippek trükkök: Négy 3D Touch tipp!

Tanultál ma már valami újat? Most itt a lehetőség, hiszen bemutatunk négy szuper trükköt, amivel bővítheted a 3D Touch tudásodat iPhone-on. Ha te is a rendszerezettség híve vagy, ezek a tippek biztosan feldobják majd a napod!

Valójában iPhone tulajdonosnak lenni is olyan, mintha egy hosszútávú kapcsolatban kötelezted volna el magad. A felfedezésekkel és izgalmakkal teli nászút útán visszatérhetsz egy megszokott, kényelmes közegbe, ami bizonyos idő elteltével rutinná alakul. Nos, semmiképp se hagyd, hogy a szerelem lángja kialudjon és szentelj kellő figyelmet mindennapi társadnak!

A felhasználók többsége általában alábecsüli a 3D Touch nyújtotta lehetőségeket, vagy szinte alig használja. Egy-két bevált funkcióját már biztos ismeritek, mint például a Peek and Pop, de még tengernyi olyan hasznos trükköt rejt, melyekkel időt nyersz az iPhone 6s vagy újabb készülékeid használata közben. Dióhéjban, a 3D Touch egy nyomásérzékeny funkció, aminek segítségével sokkal gyorsabban használhatod a telefonodat, ha erősebben nyomsz rá a képernyőre. Nézzük meg közelebbről!

Értesítések csoportos törlése

Először is, el kell mondanom, hogy kifejezetten utálom az appok jobb felső sarkában éktelenkedő piros kis jelvényeket, amik mindig tudatni akarják velem, hogy millió olvasatlan üzenetem van. Ha magadra ismertél, biztosan imádni fogod ezt az apró trükköt: töröld ki az értesítéseidet az Értesítési központból (és pucold ki a feedet, legalább pár óra erejéig).

 • Húzd le az Értesítési központot a képernyő tetejéről
 • Nyomj rá erősen az értesítések jobb felső sarkában található “X”-re a
 • 3D Touch segítségével válaszd ki az “Összes értesítés törlése” opciót
 • Voilá, kész is!

Értesítési jelvények törlése a mappáról

Bevallom, nekem is vannak mappáim. Méghozzá elég sok. Egyszerűen csak szeretem rendszerezni az alkalmazásokat és a főmenü oldalait. Ebből kifolyólag pedig végképp nem bírom, amikor a mappa sarkában megjelennek azok az idegesítő, piros alapon fehér számok. A folyamat szinte mindig ugyanaz: manuálisan kiválasztom a bűnös appot, megnyitom, a számok meg végre-valahára eltűnnek… Ha szeretnél egy kis időt spórolni és már eleged van ebből a frusztráló érzésből, csak ennyit kell tenned:

 • Nyomj rá a mappára 3D Touch-csal
 • Keresd ki a jelvényes appokat a megjelenített listából
 • Találd meg a bűnöst

Letöltések előnyben részesítése

Mostanra már valószínűleg körvonalazódott mindenkiben, hogy utálom az időpocsékolást. A következő eset egy tökéletes példa erre: a munkámra szeretnék fókuszálni, és ahelyett, hogy végre belefeledkezhetnék abba a tonnányi e-mailbe, hosszú perceket kell várnom amíg lejön az update. Szerencsére ennek orvosolására is létezik egy pazar life hack!

 • Nyomj egy 3D Touch-ot a töltődő app ikonjára
 • Válaszd ki a “Letöltés előnyben részesítése” opciót

Emeljük hát poharunkat azokra a végtelenül találékony Apple fejlesztőkre, akik időt és energiát nem spórolva, megalkották ezt az apró, de ultrahasznos funkciót.

Piszok egyszerű kamerahasználat

Elnyerte már a szívedet a 3D Touch? Ezzel az elegáns funkcióval garantáltan szerelmebe esel. Nem baj ha nem vagy Cartier-Bresson, minden lelkes Instagram felhasználónak szüksége van néha egy gyors fotóra vagy egy slo-mo videóra. Ahelyett, hogy megnyitnád az appot, és matatnál a megfelelő funkció után, érdemes inkább az alábbi trükköt alkalmaznod:

 • Nyomj egy 3D Touch-ot a Kamera app ikonjára
 • Válassz a következő opciók közül: Szelfi készítése, Videó rögzítése, QR-kód beolvasása

Neked melyik a kedvenc 3D Touch hacked?

via imagazin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d