Biometrikusan zárolható lett a WhatsApp

Biometrikusan zárolható lett a WhatsApp

Az alkalmazás legutóbbi frissítésének köszönhetően csak Face ID vagy Touch ID segítségével lesznek olvashatók a beszélgetések, ha a felhasználó is így akarja.

A Facebook chatszolgáltatási közül (Facebook Messenger, Instagram üzenetek, WhatsApp) a legbiztonságosabb egyértelműen ez utóbbi, hiszen az üzenetek end-to-end titkosítással kerülnek kézbesítésre, azaz azokat csak a küldő és a fogadó fél olvashatja. Az alkalmazás legújabb frissítése most még tovább fokozza a biztonságot.

Mostantól ugyanis lehetősége van a felhasználóknak az alkalmazás biometrikus zárolására. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogyha a funkció be van kapcsolva, akkor még feloldott telefon mellett is csak Face ID-s vagy Touch ID-s azonosítás után nyitható meg az app.

Ehhez nem kell mást tenni, mint az App Store-on keresztül frissíteni a legújabb, 2.19.20-es verziószámú kiadásra, majd a Beállítások Account/Privacy menüjében bekapcsolni a funkciót. Fontos, hogy ezzel még a Zárolt képőernyőn olvashatók maradnak a frissen érkezett üzenetek. Ennek megakadályozásához látogassunk el a Beállítások > Értesítések > Előnézet megjelenítése menübe és állítsuk át Mindigről valamelyik másik opcióra a beállítást.

Érdekes adalék, hogy éppen a WhatsApp ehhez hasonló biztonsági funkciói miatt kérdés, hogy hogyan fogja megcsinálni a Facebook a mostanában sokat emlegetett https://goatmobile.com/2019/01/29/tenyleg-egybeolvadnak-a-messenger-instagram-es-whatsapp-uzenetek/chatszolgáltatások egy platformmá egyesítését, hiszen a többi nem rendelkezik effélékkel funkciókkal.

via imagazin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d