Ismét keveset változnak majd az új iPhone-ok

Ismét keveset változnak majd az új iPhone-ok

Legalábbis ránézésre. Iparági források információi alapján azért komolyabb fejlesztésekre lehet számítani, főleg a kameraképességek terén.

Az Apple terveit elvileg ismerő források szerint az iPhone Xs és Xs Max továbbfejlesztett kamerarendszerrel várható, bár három hátlapi szenzort csak az Xs Max kaphat. Egyelőre. A normál és telés lencsét egy széleslátószögű egységgel tervezik kiegészíteni, illetve finomítanak a szoftveres képfeldolgozáson is. Kétszer hosszabb élő fotókat lehet majd készíteni, valamint tervben van egy videó és képjavító funkció, ami a véletlenül szerencsétlenül levágott részeket rekonstruálja a témából.

Elvileg itt idén már három kamera lesz.


A hosszabb érzékelőtávú, 3D kamera idén viszont még nem kerül kereskedelmi forgalomba, noha dolgoznak a kiterjesztett valóság fejlesztésén és az arcazonosítás precízebbé tételén. A Type-C csatlakozó sem idei projekt, bár már tesztelik a portot, valószínűleg 2020-ban találkozhatunk először ilyen interfésszel szerelt iPhone modellel. Az 5G-re szintén várni kell még egy keveset, új lapkakészlet és továbbfejlesztett Face ID viszont már idén várható. A Bloomberg szava járásával élve: mondják, az emberek [akiknek tudomása van a a gyártó terveiről].

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: