Február 24-én búcsúzik az érintéstől az LG

Február 24-én búcsúzik az érintéstől az LG

A dél-koreai gyártó MWC-s előzetesének Goodbye Touch a címe. A G8 és egy összehajtható telefon is befuthat Barcelonában.

Épphogy túl vagyunk a Las Vegas-i CES-en, és a nagy gyártók már a barcelonai MWC-re készülnek. Az LG ki is küldte meghívóit, és az alábbi klipből kiderül, hogy február 24-ére, azaz vasárnapra esik a bemutatója, melynek a témája: búcsú az érintéstől.

Az persze nem derül ki, hogy ez alatt mit kell érteni, és azt sem árulja el a klip, pontosan milyen termékeket mutatnak be, bár a feltekerhető tévé után az összehajtogatható mobil elég esélyes. A GSM Arena szerint a G8 premierje is a Mobile World Congressre eshet, úgyhogy kíváncsian várjuk azt a bizonyos, remélhetőleg napsütéses, február végi vasárnapot.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: