Elvileg nem lehet kijelzővédőt fóliát használni a Galaxy S10-zel!

Elvileg nem lehet kijelzővédőt fóliát használni a Galaxy S10-zel!

Vagyis éppenséggel lehet, csak az ujjlenyomat-olvasó nem fog működni. Legalábbis a jelenleg elérhető megoldásokkal.

három várható Galaxy S10 modellből kettő az előlapba integrált ujjlenyomat-olvasót kap, abból is a Qualcomm ultrahang alapú beépített biometrikus szenzorának harmadik generációját, ami már megfelelt a koreai gyártó elvárásainak, viszont lehet, hogy kizárja a kijelzővédők használatát. Legalábbis a jelenleg elérhető megoldásokét biztosan, amennyiben az ArmadilloTek-nek igaza van.


A tokgyártó Twitteren jelentette be, hogy valódi készülékeken végzett tesztjeik alapján a Galaxy S10 biometrikus azonosítója nem képes védőréteg alatt működni. Ez alapvetően mégsem jelenti azt, hogy a idei csúcsmodellek előlapi üvegét ne lehetne majd valahogy védelemmel ellátni. Egyrészt nem részletezik, hogy üveget vagy fóliát próbáltak-e, másrészt erősen esélyes, hogy a Samsung előáll valami saját megoldással, ami egyszerre biztosítja a kijelző védelmét és a rendeltetésszerű használatot is.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: