Tízszeres optikai zoom az Oppótól

Tízszeres optikai zoom az Oppótól

Nem régen írtunk róla, hogy mire készül a kínai gyártó, azóta megvolt a hivatalos bejelentés is!

Az Oppo tavaly előtt ötszörös optikai zoomot mutatott be a Mobile World Congressen, amit ötven különálló elem periszkóp-szerű elrendezésével értek el. A Dual Camera Zoom elnevezésű rendszerhez új, mindkét kameránál alkalmazott optikai képstabilizátor is tartozik. Idén dupláz az Oppo, a kamerák száma ugyan csakháromra nőtt, a veszteségmentes nagyítás mértéke viszont már tízszeres. A harmadik szenzor egyébként nem vesz részt a buliban, mindössze normál felvételek készítésére alkalmas.

Oppo 10x-es zoom


A tízszeres optikai zoom főszenzora még mindig az 5x nagyításra képes, amit egy széles látószögű szenzor egészít ki. A modulok 15,9 – 159 milliméteres (35 mm ekv.) gyújtótávot fednek le. A főkamera és a telés lencse is kapott OIS-t, a rendszert működés közben először az idei MWC-n mutatják be. Vélhetően az új, megnövelt felületű, kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval együtt. Ilyet egyébként a Xiaomi is demózottnemrég. Az Oppo megoldása az R17-hez képest tizenötször nagyobb felületen, összesen két ujjat ismer fel egy időben.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: