Szervizes nap: Árgarancia

Szervizes nap: Árgarancia

Ezúttal egy kicsit rendhagyó cikkel kedveskedtünk nektek, a szervizünk legjobb ár garancia szolgáltatását szeretnénk bemutatni!

Ahány üzlet annyi ár és ez így is van rendjén, hiszen ez a kapitalizmus alapja. Viszont az egyáltalán egy nem ideális eset, ha kénytelen egy olyan üzletet vagy szolgáltatót választani, akikkel már volt negatív tapasztalatod, vagy csak szimplán nem szimpatikusak, csak azért mert alacsonyabb árat kínálnak mint mások. Sajnos mi is találkoztunk már olyan ügyfelekkel akik, akik szívesen javíttatták volna a készüléküket nálunk, mondjuk mert gyorsabbak vagyunk mint a konkurencia, vagy mert itt van a szomszédba egy kismacska vagy bármi egyéb prózai ok miatt, viszont drágább ajánlatot adtunk a javításra mint amit máshol kapott, ezért inkább nem nálunk végezteti el a javítást.

Erre találtuk ki megoldás képen a legjobb ár garanciát!


A legalacsonyabb ár garancia:
A készülék javítása nem robbanthat bankot. Az legalacsonyabb ár garancia biztosítja, hogy mindig a lehető legjobb árat kínáljuk ügyfeleinknek. Csak hozd be a helyi versenytársak által hivatalosan adott ár ajánlatot ugyanarra a javításra, és boldogan vállaljuk és 1000 Ft-al verjük az áraikat. Megjegyzendő, hogy a javítási árnak hivatalosan közzétett árnak kell lennie, és az ajánlat nem vonatkozik az akciókra, kuponokra vagy egyéb kedvezményekre.

Gyere és élj te is a lehetőséggel! 🙂

One thought on “Szervizes nap: Árgarancia”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: