Idén végre gyártásba kerülhet az AirPower

Idén végre gyártásba kerülhet az AirPower

Az Apple legújabb kori mostoha gyermeke az Air Power vezetéknélküli töltő másfél évvel a bejelentése után végre gyártásba kerül?a

2017 szeptember. Az Apple bemutatja az AirPower-t, ami három eszközt is képes tölteni. Ez lehet például egy iPhone, egy AirPods (új generációs tokkal, ami még nem jelent meg) és egy Apple Watch is, ami jelenlegi Qi töltőkkel nem kompatibilis, ám az Apple-ével az lesz (de az eredeti ígéret szerint persze csak a Series 2 és újabb modellektől kezdődően).

AirPower gyártás

2019 január. Több kínai forrás is megerősíti, hogy valamit gyárt az Apple, ami hasonlít az AirPowerre. Mondjuk úgy, nem siette el a cég, és az is elmondható, hogy hibázott a bejelentéssel. A pletykák szerint Timet félrevezették, mivel egy csapat azt ígérte, megoldható ez a töltő, de végül a technológia kudarcot vallott. Mi volt a baj?

2018 vévén már majdnem elrajtolt az AirPower. Az utolsó információk szerint az Apple már be akarta jelenteni a szeptemberi eseményen, hogy kapható lesz, de végül ez nem történt meg. Akkor azt írták a külföldi oldalak, hogy melegszik a termék, és nem tudták ezt a hibát javítani. Nyilván a melegedés semminek nem tesz jót, így végül ismét elhalasztották a megjelenést.

Pár napja több forrás is megerősítette, hogy a Pegatron elkezdi gyártani az AirPowert január 21-én. Úgy tűnik, végre tényleg megjelenik majd a várva-várt töltő, amit az Apple nem csak hardveresen, hanem szoftveresen is támogat, lásd a borítóképünket.

A kérdés már csak az ára lesz, mert nem tűnik úgy, hogy a cég olcsó töltőként fogja bevezetni.

Azért ez már blama nem?

via szifon

One thought on “Idén végre gyártásba kerülhet az AirPower”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: