Az Oppo 10x-es optikai zoomos telefont mutat be!

Az Oppo 10x-es optikai zoomos telefont mutat be!

Az Oppo elsőként mutathat be 10-szeres optikai nagyításra képes telefont, pedig nagyon úgy tűnt, hogy a lapos eszközökben képtelenség elhelyezni az ehhez szükséges lencséket.

Az biztos, hogy a kínai vállalat január 16-án tart egy sajtóbemutatót „Tízszeres látvány” címmel, és pár hete kiszivárgott a Twitteren, hogy ez a szám bizony a nagyításra utal.

Azt azért tudni kell, hogy az Oppo egyszer már előállt a különösen nagy optikai zoomolás ötletével: 2017-ben bemutattak egy 5-szörös nagyításra képes prototípust, amelyben tükörrel irányították a 90 fokkal elforgatott szenzorra a fényt. Így nem kell a kamerának kényelmetlenül kidudorodnia a telefon hátlapján.

periszkoppo

A nagyítólencséket ebben a periszkópban helyezték el. Ebből azonban sohasem lett termék.

Talán csak arra vártak, hogy egy kellően nagy számot tudjanak mondani, elvégre az 5-szörös zoomot a Huawei is megoldotta egy hibrid megoldással, bár ők egy okosan vezérelt optikai stabilizátorral és a pixelekkel trükköznek, a közel egy éve bemutatott P20 Pro kamerája a 40 megapixeles szenzorral készít zoomolt, 10 megapixelre korlátozott felbontású képeket.

via index

One thought on “Az Oppo 10x-es optikai zoomos telefont mutat be!”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d