Kiderült, hogyan néz ki a Samsung S10! „Hivatalos”

Kiderült, hogyan néz ki a Samsung S10! „Hivatalos”

Korábban több cikket is írtunk az új zászlóshajóval kapcsolatban, illetve tegnap kiderült a bemutató időpontja is:

Most pedig a dizájnról szivárgott ki „véletlenül” ez-az. A Samsung, ahogy mindig, nyilván teljesen véletlenül és abszolút gyanútlanul osztotta meg, valószínűleg a Galaxy S10 előlapjának renderképét. A cikk alapvetően az új One UI-t mutatta be, az egyik képen viszont egy eddig ismeretlen kialakítású modellel illusztrálták az új felhasználói felületet. A lényeg a könnyű kezelhetőség, ezért az információk és opciók jobbára a megjelenítő alján, mondhatni kéznyújtásnyi területre összpontosulnak.

Galaxy s10 kinézet, dizájn
Samsung Galaxy S10 „hivatalos” kinézete!

Az egyik ábrán viszont a felső sarokban ott felejtettek egy kameralyukat, ami nem akkora újdonság, a Galaxy A8s is Infinity-O kijelzővel mutatkozott be, csak a lyuk ott a bal oldalon van, nem a jobb sarokban. A kamerakivágás az aktív képernyőn már nem látszik, mellesleg a másik képet is tragikus hirtelenséggel lecserélték. Egy olyanra, amelyen szemmel láthatóan nagyobbak a megmaradt kávák is. A GSMArena csinált egy összehasonlítást, amin kiválóan látszik. Feltehetően az nemsokára bemutatásra kerülő Galaxy S10 sematikus képe volt látható, amíg ugye látható volt.

Via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: