Fotók szivárogtak ki az iPad Mini 2019-ről!

Fotók szivárogtak ki az iPad Mini 2019-ről!

Egy rejtélyes Mr. White nevű Twitter-felhasználó azt állítja, fotóin a hamarosan érkező következő generációs iPad mini látható…

Korábban mi is megírtuk, hogy idén talán újra kiad az Apple egy iPad minit, most viszont kicsit szokatlan helyről, a megszokott kínai közösségi oldalak helyett egyenesen a Twiterről érkezett a mostani szivárgás. Mármint csak akkor szivárgás, ha tényleg az van a képen, amit a Mr. White nevű felhasználó állít, azaz egy új, eddig még nem bemutatott iPad mini.

A képek alapján az új modell szinte pontosan ugyanúgy fog kinézni, mint a mostani, igencsak koros generáció. Ugyanúgy marad a jack, a Lightning csatlakozó, a sztereó hangszórós kialakítás, de még a vaku is hiány maradna a kamera mellett, csakúgy, mint a jelenlegi modellnél.

Egyetlen vizuális változás árulkodik arról, hogy a képeken biztosan nem a 2015-ös gép látható, az antennakivágás. A mostani modellnél ugyanis még a régebbi, „töltsük fel műanyaggal az egészet“ elv érvényes, azaz a megfelelő hálózati csatlakozást egy beépített műanyag panel garantálja. A képeken látható modellnél viszont már az újabb, vékony műanyagbetét kapott helyet, amit az Apple a 2017-es iPad Pro modelleknél vezetett be a tabletkategóriában.

Ez egyébként annyira kevés változtatásnak tűnik, hogy a legvalószínűbb elképzelés szerint, hogyha valósak is Mr. White képei, azok csak egy korai prototípust ábrázolnak, nem a megvalósuló modellt. Akárhogy is, ha Ming-Chi Kuo most sem tévedett, akkor hamarosan, akár még 2019 első negyedévében napvilágra kerül az új iPad mini, és akkor mindenre fény derül.

Szóval kilátásban van egy, a tavalyihoz hasonló márciusi Apple Special Event…

Forrás: MacRumors,imagazin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: