Videók a múltból, vissza 2006-ba!

Videók a múltból, vissza 2006-ba!

Vegyél egy mély levegőt! Most fújd ki! Ismételd meg néhányszor és közben képzeld el, hogy 12 évet utaztál vissza a múltba, ismét 2006 van. Épp, hogy csak véget ért a Német országban rendezett foci VB, a csapból is az öszödi beszéd folyik, este a TV-ben mindenki a Legyen Ön is milliomost nézi.

És akkor képzeld el, hogy éppen reklám megy a tv-ben! Az iPhone még csak buja kis ábránd, a mobilpiac érdemi fejlődést évek óta nem produkál, de reklámozni mégiscsak kell valahogy a mobilokat. És akkor jött a nagy ötlet, hogy milyen funkcióra hegyezzék ki az új reklámot:

ÖNVÉDELEM!

A minőség nem a legjobb, de hát az emlékek már csak ilyenek, kopnak 12 év alatt, illetve reklám angol nyelvű, de bőven érthető a poén a nyelv ismerete nélkül is! Jó szórakozást!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d