Újabb infó a Samsung Galaxy S10(ek)-ről!

Újabb infó a Samsung Galaxy S10(ek)-ről!

Végül a Samsung mutatott be elsőként kameralyukkal kialakított megjelenítővel szerelt mobilt a Galaxy A8sképében, a kivágás viszont szembetűnően méretesre sikerült. A másodikként ma befutó Huawei jóval szerényebb pöttyöt sikerített a Nova 4 előlapjára, viszont így is be tudtak passzírozni egy 25 megapixeles kamerát. A korábbi értesülések alapján úgy tűnt, a Samsung csúcsmodelljei is viszonylag méretes lyukat kapnak az előlapra, az IceUniverse viszont előkerített egy védőüvegnek tűnő holmit, ami azért konszolidáltabb megoldást sejtet.

Kép megtekintése a Twitteren
Kép megtekintése a Twitteren

Ice universe@UniverseIce

Galaxy S10 protective film, this Hole is smaller than the Galaxy A8s,S10 only a 6.1-inch 19:9 ratio, it seems that the S10 is as small as the S8, one-handed operation is not difficult.15:45 – 2018. dec. 16.

Twitter Ads-információk és Adatvédelem

Az alapvetően megbízható információkat szállító informátor megerősítette a 6,1 hüvelykes panelméretet, amelyhez 19:9-es képarány jár majd a megkülönböztető jelzés nélküli Galaxy S10 esetében. A kép alapján a közepes modell is lapos kijelzővel várható és lényegesen kisebb előlapi kameralyukkal, mint amiről eddig szó volt. A készülék összmérete viszont elvileg nem lesz nagyobb, mint a Galaxy S8-é, ami elég kedvezően hangzik a kezelés szempontjából.

via mobilarena

2 thoughts on “Újabb infó a Samsung Galaxy S10(ek)-ről!”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: