Új iPad mini érkezhet 2019-ben?

Új iPad mini érkezhet 2019-ben?

Az Apple az elmúlt időszakban komoly rotációval pörgette az iPad generációkat, szinte minden félévre jutott egy teljesen új eszköz, vagy egy feljavított változat. Ez alól kivételt képezett viszont a mini széria, mely a 2015-ös mini 4 megjelenése óta semmilyen ráncfelvarrást vagy frissítést nem kapott.

Hogy miért, az egy érdekes kérdés, bár a kijelzőben jelentősen növekvő iPhone-ok és az iPad méreteinek növekedése egy jó indok a minik mellőzöttségére. Ezen látszik most változtatni az Apple 2019-ben egy új modell piacra dobásával, legalábbis a China Timesszerint.

A hírek szerint a 10″-es modell nem csak belülről, hanem kívülről is megújul, a jelenlegi trendeket ismerve pedig számíthatunk a nagyobb kijelzőméretre és a kávák keskenyítésére, amit a jelenlegi iPad Pro modellek is megkaptak már.

Az iPad mini 5-öt korábban már Ming-Chi Kuo is megjósolta, a jelenlegi pletykák szerint az új tablet tömeges gyártása még az év végén indulhat, és a jövő év elején pedig leránthatja róla a leplet az Apple.

A felépítéséről sokat még sajnos nem lehet tudni, viszont az olcsóbb fémjelzésből adódóan számolhatunk akár egy gyengébb kijelzővel, de újabb hardverrel szerelt modellel is. Bár tegyük hozzá, a mini 4 egyik legerősebb pontja a mai napig a kijelző, pixelsűrűségben még mindig leköröz több jelenlegi modellt is.

Ami a külsőt illeti, a napokban kiszivárgott egy fotó az új mini generáció tokjáról, amiből arra lehet következtetni, hogy a kameraelrendezés hasonló lehet az iPad Pro modellekéhez, illetve vélhetően a jack csatlkozó továbbra is megtartásra kerül, legalábbis a tokon található kivágás erre utal.

A pörgős generációváltások ellenére az Apple azonban az eladások lassulását várja, ami betudható annak is, hogy a széleskörű iOS támogatásnak és a 64 bites hardvernek köszönhetően egyre tovább állják ki az idő próbáját a régebbi iPadek is.

Hogy mire számíthatunk jövőre, azt egészen pontosan még most sem tudjuk, én viszont kifejezetten örülnék egy mini frissítésnek, ugyanis az iPad mini 4 már korántsem olyan sebes, mint a megjelenésekor, bár hétköznapi használatra még most is tökéletesen alkalmas. Az Apple látszólag pedig még nem tervez megválni tőle, továbbra is forgalmazza a 128GB-os változatot, eléggé borsos áron a többi modellhez viszonyítva. Viszont a mérete és praktikussága miatt sokak számára a mini az ideális választás.

via szifon.com

2 thoughts on “Új iPad mini érkezhet 2019-ben?”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A GMS-Goat Mobile Shop Eger legnépszerűbb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is! Több mint 3.000 javítás van a hátunk mögött!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Szombaton nincs szerviz!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Mobiltelefonok, tabletek és okosórák adásvétele

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

Discover more from GMS - Goat Mobile Shop

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading