Szervizes nap: A5 2017 kijelző csere

Szervizes nap: A5 2017 kijelző csere

A mai szervizes napon egy videót szeretnénk bemutatni nektek.

Sokan meglepődnek, hogy manapság mennyire drága egy kijelző csere. Ennek oka az egyre modernebb kijelzőtechnológia. Amíg régen a csúcskészülékekben is sima LCD megjelenítőt és külön érintő felületet alkalmaztak a gyártók, addigra ma már ott tartunk, hogy egy alsó közép kategóriás telefonban is egy össze laminált kijelzőket építenek.

Ez azt jelenti, hogy a készülék eleje egy összeépített megbonthatatlan alkatrészből áll: a megjelenítő (kijelző), az érintő felület, a védő üveg, sőt sokszor még az előlapi keret is egybe van építve. Erre azért van szükség, mert ennek köszönhetően lettek egyre vékonyabb kialakítás mellett egyre szebbek a telefonok kijelzői. Hátránya viszont a drága javíthatóság.

A fixez.com csapata mutatja be egy Samsung Galaxy a5 2017 gyártó által elő írt szabványnak megfelelő kijelző csere folyamatát.

Szervizünkben mi is gyári alkatrészekből, a minőségbiztosítási előírásoknak megfelelően végezzük a javításokat, ha segítségünkre van szükséged, keress minket bizalommal!

És akkor itt a videó:


https://www.youtube.com/watch?v=t06_rLWAZTM

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: