Négy kamera lehet a P30 Pro hátulján?

Négy kamera lehet a P30 Pro hátulján?

Legalábbis egy ismert készülékvédő tok gyártójának renderképei szerint. A Huawei P30 három lencsével kell, hogy beérje.

Kétségtelenül jól sikerült a Huawei legutóbbi csúcstelefonja, a Mate 20 Pro, nincs azonban megállás, és tavasz környékén futhat be a P-széria frissítése, minden bizonnyal P30 néven, több modellel.

A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban


A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban [+]

A 7 nm-es Kirin 980 elég esélyes a drágább kiszerelések esetében, és persze a kamerák sem fognak magányoskodni, a P30 Pro frissen felbukkant renderképei például csak a hátlapon négy egységet mutatnak, további kivágással a vakunak és vélhetőleg a lézeres fókuszsegédnek, esetlég még egy színszenzornak.

A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban


A Huawei P30 Pro renderképe egy tokban [+]

A renderképek “elkövetője” az Olixar, az egyik ismertebb védőtok gyártó vállalkozás, amely már készül a Huawei új szériájához is kiegészítőivel. A kiszivárgás persze koránt sem biztos, hogy szándékos, mindenesetre, ha már a képeket a MobileFun publikálta, közöljük mi is.


A Huawei P30 renderképe egy tokban [+]

Érdekes, hogy míg tegnap a Huawei Nova 4 szenzorsziget helyett apró kameralukkal mutatkozott be, az itteni képeken középső, cseppszerű noccs látható, állítólag azért, mert OLED panel esetében a Huawei beszállítói még nem állnak készen a kamerakivágásos formával.


A Huawei P30 renderképe egy tokban [+]

Persze nem érdemes az itt látható dizájnt készpénznek venni, a forma és a szelfikamera helye is változhat. A sima P30 tokja hasonló kameraelrendezésre enged következtetni, mivel azonban nincs külön kivágás a vakunak és az egyéb lehetséges izéknek, sanszos, hogy az olcsóbbik csúcsmodell “csak” három kamerát visel majd hátul, alattuk a LED egységgel. Az igazság odaát van – már a következő naptári évben, a bemutató valamikor tavasszal esélyes.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: