Mit tettek az Instagrammal?!

Mit tettek az Instagrammal?!

Ami eddig fentről lefelé ment, az mostantól balról jobbra. Nem kitörő a felhasználók öröme, de legalább sokkal nagyobbak lesznek a reklámok…

A nagyobb alkalmazások kiadói előszeretettel szeretnek jelentős változásokat eszközölni termékeiken. Sajnos azonban valamiért általános tapasztalat, hogy ezek a változások nem a fejlődés, tökéletesedés irányába mutatnak. Ezzel feltehetőleg összefügg az is, hogy ezek a változtatások jellemzően a „még több reklám“ tervezési elv által vezérelve szoktak megszületni.

Üdítő kivétel volt ez alól az utóbbi időben a Facebook Messenger leegyszerűsítése, de ahogy az lenni szokott, amit megnyertünk a réven, elveszítjük a vámon. Az Instagram ugyanis elkezdte élesíteni új, szerveroldali frissítését, amely jelentősen megváltoztatja majd azt, ahogyan használjuk az alkalmazást. És a visszajelzések alapján nem a jó irányba…

Amióta világ a világ, Facebook a Facebook, Instagram az Instagram mindig úgy kellett görgetni a feedeket, hogy lentről felfelé legyintesz egyet az ujjaddal. Megszoktuk, jó volt, köszönjük szépen. Erre ezek az Intsagramos lurkók, hát nem megváltoztatják az egészet? Amint beüt a frissítés, nem lesz több végigpörgetés. Szépen oldalasan, balról jobbra fog haladni a hírfolyam.

✔

Alex Heath@alexeheath

😭

I have the new Instagram horizontal scroll interface. I’m sure this will not be met with any backlash WHATSOEVER. But seems maybe intended to reduce mindless vertical scrolling? cc @mossericomments at the end 16:36 – 27 Dec 2018

Twitter Ads information and privacy

És, hogy ez miért jó? Nagyon egyszerű: mert innentől kezdve végre nem csak egy apró, mindössze egyetlen posztnyi reklámot lehet becsempészni a felhasználó orra alá, hanem egy szép nagy, egész oldalasat, ahogy azt kell. Görgetsz, görgetsz és egyszercsak BUM, ott a teljes alakos prémzokni reklám. Remek lesz.

via imagazin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: