Ma is hajlítunk: befutottak a Sony szabadalmai is a témában

Ma is hajlítunk: befutottak a Sony szabadalmai is a témában

Mostanában nagyjából mindenki hajtogatható készülékeket tervez, már a lyukas kijelzőn kívül. Az alternatív megjelenésű és méretű szenzorszigeteken kívül 2019 úgy tűnik, a hajlítható megoldások éve lesz, amivel maximalizálhatják a kijelzőfelületet és minimalizálhatják a készülék méretét. A Samsung eléggé jól áll a projekttel, valószínűleg év elején mutatják be az új formatervvel és megközelítéssel bíró modellt. Az LG is rajta van a témán, láthatóan a Huawei is dolgozik rajta, és mint most kiderült, a Sony is.

A japán gyártó még tavasszal védette le a formatervet, ami csak most került elő. A Sony kétféle irányt sejtet, az egyik valamiféle feltekercselhető, áttetsző panel, a másik pedig egy dupla kijelzős megoldás, ami hatféleképpen tud működni attól függően, hogy melyik panel lesz átlátszó, félig áttetsző vagy átlátszatlan. A japánok tehát nem csak a formával bűvészkednek, hanem a megjelenítés módjával is, ami akár egy panelen belül is lehet eltérő. Hogy ez a gyakorlatban hogy fog kinézni és milyen extra funkciókat tesz lehetővé, az elég jó kérdés.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: