iPhone X mini: egy új apró iPhone?

iPhone X mini: egy új apró iPhone?

Mit szólnál egy iPhone-hoz, ami elfér a tenyeredben? És még szuper olcsó is? Nyilván lehetetlen, de egy lelkes dizájnert ez nem akadályozott meg benne, hogy elképzelje.

A telefonméretekkel kapcsolatban két tendencia figyelhető meg. Egyrészt a telefonok mérete világszinten egyre csak nő, a mostani sztenderd nem is olyan régen még bőven a phablet kategóriában versenyzett volna. Másrészt meg ezzel párhuzamosan egyre több ember kezdett el vágyni újra kisméretű telefonokra. Nem véletlenül olyan népszerű például az iPhone SE és nem véletlenül várják sokan a 2-t belőle.

Mai koncepciónk ennek az irányzatnak egy szélsőséges képviselője. Az iPhone X mini nem szimplán egy szokásosnál kisebb, de még normál méretű készülék, hanem egy tényleg aprócska kis iPhone. A készítőt Dongjae “Krystofer” Kimet akkor kapta az ihlete, amikor látott egy kisgyereket egy Plus-szal a kezében, aki képtelen volt felvenni azt.

Ennek hatására pedig elképzelte, hogyan is nézne ki egy olyan iPhone, ami egyfelől nagyon apró, hogy mindenki zsebében kényelmesen elférjen; másfelől olyan képaránnyal rendelkezik, hogy a sarkok is könnyen elérhetőek legyenek; végül pedig kellően leegyszerűsített ahhoz, hogy az idős korosztály is könnyen átláthassa a funkciókat. A telefon-SMS-böngésző triumvirátusnál tehát alig tudna többet. Cserébe az elképzelés szerint sokkal olcsóbb is lehetne.

Ez lett a fentebb látható készülék. Neked kéne ilyen?

via imagazin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: