Csatlakoztunk az “Eger városkártya” programhoz

Csatlakoztunk az “Eger városkártya” programhoz

Eger Önkormányzata 2014 elején indította útjára az Eger Városkártyát. Az első időszakban a kártyabirtokosok és az elfogadóhelyek száma dinamikusan növekedett: a kártya tulajdonosok száma egy hónap alatt elérte az ezret, fél év alatt a háromezret és az indulástól számított két év elteltével elmondható, hogy minden tizedik egri polgár rendelkezik városkártyával.

Az Eger városkártyát a kezdeti 100 helyett immár 200 elfogadóhelyen lehet használni naponta. Olyan területeken élhetünk a kártya felmutatásához kapcsolódó kedvezményekkel, mint a taxiszolgáltatás; sóbarlang, szolárium; termál- és törökfürdő; koncertlátogatás; méteráru üzlet; borászatok; papír-írószer üzlet; éttermek sora; nyelvi- és más felnőttképzések, valamint szabadidősport, s a sort még hosszan folytathatnánk. Érdemes tehát élni ezzel a lehetőséggel, s ezt az egriek is tudják: jelenleg csaknem 400-an várnak arra, hogy átvehessék megújított Eger városkártyájukat.

2018.december. 1-től a mi üzletünk is csatlakozik a programhoz, mint elfogadóhely. A kártya birtokosokat 10% kedvezménnyel várjuk üzletünkben, amelyek minden álltalunk forgalmazott tartozékra (telefon tokok, fóliák, adatkábelek, adapterek, selfiebotok, autóstartók, stb…), illetve a hozzánk javításra leadott telefonok szerviz költségét is lehet csökkenteni – szintén 10%al, így elmondhatjuk, hogy a készülék vásárláson kívül, minden egyéb szolgáltatásunkra és termékünkre elérhető a kedvezmény!

És ez még nem minden! 2018. decemberében, amolyan csatlakozási akció gyanánt, nem 10, hanem 15% kedvezménnyel várunk minden kedves kártya tulajdonost!

EGER VÁROSKÁRTYA AZ ÉN TÖRTÉNETEM!

One thought on “Csatlakoztunk az “Eger városkártya” programhoz”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: