A Samsung várható csúcsmodelljeiről egyre több dolog derül ki

A Samsung várható csúcsmodelljeiről egyre több dolog derül ki

Elég nyilvánvaló, hogy összesen három modellre számíthatunk Samsung Galaxy S10 megnevezéssel, eltérő méretben és képességekkel. Az Evan Blass által megosztott, elvileg egy tok gyártótól érkezett információ alapján teljesen biztos, hogy a legkisebb, Galaxy S10 Lite verzió 5,8 hüvelykes, sík megjelenítőt kap, a megkülönböztető jelzés nélküli Galaxy S10 6,1 hüvelykes, jó eséllyel ívelt panellel érkezik, míg a Galaxy S10+ a Galaxy Note9-cel megegyező méretű kijelzővel rendelkezik majd. Az anyaghoz a másik ritkán tévedő tweeter, az IceUniverse is hozzászólt, az előlapi kamerakivágások elhelyezése nem valószínű, hogy középre esik majd.

Kép megtekintése a Twitteren

Evan Blass

✔

@evleaks

A case manufacturer’s expectations for the Galaxy S10 lineup:4:37 – 2018. dec. 8.

Twitter Ads-információk és Adatvédelem

A Beyond 0 kódnevű, valószínűleg Lite megnevezésű modell sík mivoltára (mondhatni síkságára, de annyira nem szellemes) a Slashleaks is szerzett némi bizonyítékot, szintén egy tokgyártótól. A renderképeken viszont mégis két kamera látszik hátul, esélyes, hogy a Lite modell is kettős rendszerrel érkezik. Az oldalélre szerelt ujjlenyomat-olvasóra azonban még nem volt példa a Samsung történetében, ahogy kijelzőbe integrált megoldásra sem, márpedig a két nagyobb variánst ultrahangos, 3D szenzorral várjuk.

via mobilarena

One thought on “A Samsung várható csúcsmodelljeiről egyre több dolog derül ki”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: