A Huawei új, kedvezőbb áron megvalósítható gyors töltésen dolgozik!

A Huawei új, kedvezőbb áron megvalósítható gyors töltésen dolgozik!

A Huawei elég komolyan veszi a gyorstöltést, az első generációs, 22,5 wattos SuperCharge esetében az 5 amperes áramerősség 4,5 voltos feszültség mellett került közvetítésre, ami kisebb hőtermeléssel járt, mint a korábbi 18 wattos 9V/5A FastCharge szabvány. A Huawei technológiáját a TÜV Rheinland is hitelesítette. A második generációs SuperCharge a Mate 20 Pro és Huawei Magic 2-vel elérhető 40 wattos teljesítményű megoldás, ez nagyon gyors, viszont aránylag drága megoldás, ezért a Huawei köztes megoldáson dolgozik.

ChargerLab exkluzív információi szerint a 10 volt feszültségű, 2 amperes, 20 wattos gyorstöltés lehet a SuperCharge harmadik generációja, ami lényegesen kedvezőbb áron megvalósítható megoldás, mint a prémium kategóriás variánsa, így jövőre a középkategória aljától  elérhetővé válhat a Huawei és a Honor modelljeiben.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: