A Galaxy A széria is ujjlenyomat-olvasót kap a kijelzőbe

A Galaxy A széria is ujjlenyomat-olvasót kap a kijelzőbe

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Samsung jövőre érkező csúcsmodelljeinek legalább a többsége előlapi ujjlenyomat-olvasóval dolgozik majd, aminek egyébként már ideje is lenne. A technológiát számos konkurens alkalmazza, a Samsung viszont kivárta a fejlettebb, 3D képalkotásra épülő ultrahangos megoldást. Ettől függetlenül a csúcskategória alatt ők is az optikai szenzorokat fogják alkalmazni, első körben a jövő évi A szériában.

Sokaknak hiányzott az előlapi Home gomb és azonosító, a funkciója viszont visszatér.


Sokaknak hiányzott az előlapi Home gomb és azonosító, a funkciója viszont visszatér.

Az A modellek az első megjelenés óta tudtak újat mutatni, az első fém modell sem a csúcskategóriában bukkant fel, ahogy három és négy kamerával is először valamelyik A szériás készülék rendelkezett. Az ujjlenyomat-olvasóval ezúttal nem előzik be a zászlóshajókat, bár időben előbb mutatkoznak be, mint az S sorozat új modelljei, de ezúttal egyszerűbb technológiával. Az optikai szenzorokat az ETNews értesülései szerint a China’s Aegis Technology biztosítja majd.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: