Zseniális Apple trollkodás a Google asszisztenstől :)

Zseniális Apple trollkodás a Google asszisztenstől :)

A vállalatok digitális asszisztensei egymás szája elől tépik el a mikrofont. A Google most hazai pályán cselezte ki az Apple-t, egy 10/10-es testcsellel.

Ha van, amivel még a legszemellenzősebb Apple rajongók sem szoktak vitatkozni, az az, hogy a Googe digitális asszisztense köröket ver Sirire. Pedig az Apple-nek megvolt a lehetősége piacelsőnek lenni, elvégre ők voltak az elsők, akik bemutatták a maguk megoldását. Míg a Google Assistant vígan elcseverészik akár a fodrászoddal is, addig a Sirihez jóformán azért is könyörögni kell, hogy elnavigáljon a legközelebbi postához.

Amióta tehát a Google Assistant elérhető iOS-re is, az Apple csak azzal tudja nyeregben tartani Sirit, hogy olyan mélyen, kirobbanthatatlanul integrálták a rendszerbe, amivel semmilyen külsős asszisztens nem fog tudni versenyezni. Márpedig enélkül lényegében értelmetlenné váltak a vetélytársak. Vagy mégsem?

A Google most egy mesteri csellel enyhített a helyzeten. Az iOS 12-vel elindult ugyebár a Siri Shortcuts funkciója is, amivel többek közt egyedi hangparancsokhoz rendelhetünk külső alkalmazásokat is érintő műveleteket. Ez pedig tökéletesen kapóra jött a Google-nek. A napokban frissítették is az Assistant iOS-es verzióját, benne a Shortcuts támogatással. Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy mostantól a

Hey Siri, OK Google

kombinációval akár úgy is előcsalogathatod az asszisztenst, hogy hozzá sem érsz a telefonhoz. Hülyén hangzik? Igen. Működik? Igen. Zseniális húzás? Az ám!

Sajnos az app a magyar sztorból nem elérhető, így US account kell hozzá.

via imagazin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: