Visszatér az iPhone X?

Visszatér az iPhone X?

Lehet, hogy a legtöbb mobilt a Samsung passzolja el, a Huawei darabszámban pedig már jobban áll, mint az Apple, az iPhone-ok olyan előnyös haszonkulccsal kelnek el, hogy messze Cupertino a legnyereségesebb gyártó a piacon. Ezt csak azért érdemes megemlíteni, mert az “elmaradnak az iPhone eladások a várakozásoktól” és hasonló szalagcímek félrevezetőek lehetnek. Az elemzők szerint a 2018-as modellekmutatói valóban elmaradnak a várakozásoktól, 90-95 millió iPhone XR helyett például az év végéig “csak” 74 millió elpasszolására számítanak, a “belépőmodell” pedig állítólag komolyabb akciók és kedvezmények keretében tudja csak tartani a kezdeti lendületet. Az egyik probléma, nem meglepő módon az iPhone-ok árában keresendő: itthon az XR is 300 ezer forinton nyit, és bőven akadnak félmillió forintos Apple mobilok.

Az iPhone X mindent újraír az Apple okostelefonok történetében

9to5Mac úgy tudja, az Apple éppen ezért csökkenteni fogja az alapmodell árát Japánban, és elképzelhető, hogy máshogy is így próbál majd vásárlót csalogatni. Ugyanakkor, mivel a két csúcsmodell sem hozza a várt számokat, és több régióban kifejezetten jól fogy az iPhone 8, az Apple egy régi modell felélesztésén gondolkodik. Na nem annyira régin – egyszerűen arról van szó, hogy az idei modellek bejelentésekor Cupertino kinyilvánította: nem gyárt több iPhone X-et, hiszen ott van három hasonló formájú modellfrissítés. Most mégis felbőghetnek a tavalyi zászlóshajó gyártósorai, aminek részben az is az oka a Wall Street Journal szerint, hogy az Apple-nek teljesítenie kell a Samsunggal kötött szerződésben foglaltakat. Az utóbbi szállítja be az iPhone X-nek és több idei modellnek az OLED paneleket.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: